Experimenteaza o calatorie, nu doar o vacanta!

Ar fi vremea sa facem o distinctie intre “vacanta” si “calatorie” – o mica diferenta de nuanta, o mare diferenta de sens.

Vacantele erau si cele la bunica, nu-i asa? Si erau frumoase, nimic de zis.
Dar la finalul verii stiam ca totul a fost o calatorie de fapt, din prisma amintirilor pe care le acumulasem si a experientelor pe care le avusesem, poate, pentru prima si singura data.

Asadar, mi-am propus sa transform toate vacantele mele in calatorii, prin adaugarea unor elemente “WOW”. Experiente aparte, specifice destinatiei sau doar mai bine contextualizate, care sa imi intregeasca sentimentul oferit de locul in care ma aflu.

Pentru ca imi place sa intru in detalii, am descoperit cateva metode prin care pot experimenta o destinatie facand activitati pe care le doream demult sau care au specific local, pot eficientiza timpul si efortul de vizitare si cel mai important, pot optimiza costurile.

Pe scurt: pot transforma o vacanta intr-o calatorie si imi doresc sa iti ofer acest serviciu.
Pe baza preferintelor tale si a profilului tau de calator, ma ofer sa fac documentarea in locul tau, sa iti predau informatiile bine structurate, astfel incat tu sa stii foarte bine care este planul calatoriei tale.

Cel mai important, vei economisi timpul de documentare si te vei bucura si mai mult de experiente, pentru ca vor veni ca o surpriza, nestiind deja toate informatiile despre ce vei gasi acolo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *