Milano low cost. Am fost luata prin surprindere :)

Uneori e bine sa te plictisesti. Universul te poate surprinde cu bilete de avion cu 39 de lei dus si 22 de euro intors la Milano. Ce faci, ramai in starea de plictiseala sau scoti cardul din buzunar?

In cazul meu, am scos cardul, evident. Si repede, ca dispareau de la un minut la altul.

5 pasi pentru o escapada low cost la Milano

1. Biletele de avion trebuie cumparate in secunda in care afli de tarifele super mici (se poate si cu 17 euro dus-intors sau chiar mai bine).

2. Cauti cazare. Pui ochii pe zona in care e cel mai rentabil sa stai (am prins zborul de intoarcere din Bergamo, la 6.15 dimineata). Prin urmare, zona Garii Centrale este obligatorie. Initial am gasit un amarat de hotel de 1*, cu 811 lei/4 nopti. Cu intentia de a vana zilnic oferte mai bune, am rezolvat problema chiar a doua zi. Hotel 3*, 750 de lei, cu plata pe loc si non-refundable.

Secretul rezervarilor smart:
Desi pe Booking.com sunt oferte bune si te joci cu diverse rezervari pe care le anulezi in functie de tarife, exista si alte site-uri unde se pare ca gasesti oferte mai bune, pentru aceleasi hoteluri. Dupa ce am facut cont, am avut acces la oferte “exclusive” si am descoperit ca sunt extra reduceri pentru plata in avans – full si non-refundable, dar diferenta de tarif merita!

3. Pentru excursii optionale si reduceri de tot felul, stai cu ochii pe site-urile de reduceri si nu cumperi nimic pana nu verifici ca nu se poate si mai ieftin. Sigur vei gasi – daca nu te descurci, te ajut eu. Se pare ca am mana buna :).

5. Pui o cireasa pe tort, ca sa ai o vacanta inedita. Deocamdata tin secreta cireasa, dar revin cu detalii.

P.S. Cauti punctul 4? Acela este optional si simplu. Faci shopping, sau nu faci! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *